About us

NGPouches is in 2020 opgericht om bedrijven te voorzien van de benodigde nicotine pouches.

Deze pouches zijn nu al sinds een aantal jaar enorm in opkomst. De tabaksvrije snus pouches zijn een stuk minder schadelijk dan de alom bekende Zweedse snus. Dit zorgt er dan ook voor dat het gewoon legaal is om deze pouches te kopen en verkopen.

Het werd dus hoog tijd dat je als bedrijf met een geldig BTW nummer heel makkelijk grote hoeveelheden tegelijk kan inkopen.

Bij NGPouches doen we daarom niets liever dan je te voorzien van nicotine pouches van de allerhoogste kwaliteit. Ons assortiment bestaat uit een groot aantal verschillende smaakvarianten. Hierdoor ben je als bedrijf volledig in staat om aan de wensen van de gebruiker te voldoen.

Als groothandel voorzien wij verschillende bedrijven van onze producten. Iedere klant heeft zo de eigen voorkeuren, wat verder totaal geen probleem voor ons vormt.

Dit staat in nauw verband met onze kernwaarden; communicatie en variatie.

We weten als ervaren partij in de wereld van snus en nicotine pouches als geen ander dat het belangrijk is om precies te weten wat zich in de producten bevindt. Tegelijkertijd neemt de vraag zo snel toe, dat ook de benodigde variatie hieraan moet blijven voldoen.

Daarom bestaat er geen onduidelijk over wat zich in de nicotine pouches van NGPouches bevindt, terwijl de opties blijven toenemen.